Maylo's Dream
 

News!

 

11-02-2018

Vandaag stond er weer een ASCA show op het programma. Dit keer maar 1 dag. Maylo vandaag ook weer ingeschreven in de veteranenklasse en in Altered Open Red Merle. Wat deed hij het toch weer super! Een mooie 2e plaats in de veteranenklasse en Open Red Merle winnen en daarna Altered Reserve Winners Dog! Ook had ik Lizzy ingeschreven. Ik had haar een tijdje niet geshowd, maar wat deed ze het toch knap! Een mooie 2e plaats in Open Red! Op naar de volgende show!

 

17 t/m 19-11-2017

Dit weekend was het weer zover. Maylo en ik hadden de smaak te pakken na de vorige ASCA shows en ik had hem ingeschreven voor weer 3 dagen ASCA shows. Dit keer had ik hem ingeschreven in de Veteranenklasse en in Altered Open Red Merle. Wat deed Maylo het toch weer super dit weekend! 3 dagen super gelopen en 3 dagen hetzelfde resultaat: BOS Veteran, Altered Winners Dog en Altered Best of Opposite Sex!!

 

29 en 30-09 en 01-10-2017

Na een hele lange showpauze had ik Maylo weer een keer ingeschreven op show. Dit keer op een andere show dan we normaal gesproken doen, namelijk ASCA shows. Wat vond ik (en ook Maylo) het weer heerlijk om samen in de showring te lopen! Hij deed het dan ook super! 3 dagen super geshowd en 3 dagen een knappe 2e plaats!.

 

08-10-2016

Vandaag met Lizzy en Maylo naar de Kampioensclubmatch van de Australian Shepherd Club België geweest. Als eerste moest Maylo lopen. Hij haalde 1 Uitmuntend in de Veteranenklas en werd hiermee Belgisch Veteranenkampioen!! Heel erg trots!! Twee kampioenstitels in een week tijd!! Na een tijdje gewacht te hebben was Lizzy aan de beurt. Ze liep in een grote jeugdklasse maar wat deed ze het weer super! Ze werd 2e met een Uitmuntend! Tegen het einde van de dag mocht Maylo nog een keer lopen om de keurmeester te laten bepalen welke Veteraan de beste Veteraan van het ras was. Maylo moest lopen tegen de winnaar van de teven. Na een rondje te hebben gelopen in de ring werd Maylo uitgeroepen tot Beste Veteraan!!! Gelijk hierna moest Maylo ook nog meelopen voor het kiezen van Beste van het Ras, dit werd hij niet maar wat ben ik ontzettend trots!!

 

1 en 2-10-2016

Dit weekend met Lizzy en Maylo naar de show in Zwolle geweest. Lizzy stond beide dagen in de jeugdklasse. Wat deed ze het toch super goed zeg! Beide dagen 2e met een Uitmuntend! En Maylo deed het helemaal geweldig! Beide dagen haalde hij 1e Uitmuntend en werd hij beide dagen Beste Veteraan van het Ras! Hiermee werd hij Nederlands Veteranenkampioen!!!

3 en 4-09-2016

Dit weekend naar de show in Rotterdam geweest. De eerste dag kreeg Maylo geen kwalificatie maar de tweede dag werd hij 1e in zijn klasse met een Uitmuntend en hiermee zijn eerste punt voor het Nederlands Veteraankampioenschap. Vervolgens werd hij ook Beste Veteraan van het ras en mocht hij de erering in. In de erering werd hij geselecteerd bij de beste 7 veteranen van de dag. Helaas plaatsten ze maar 3 veteranen en hier zat hij niet bij. Maar Maylo heeft het weer super gedaan!

13-08-2016

Vandaag naar de show in Mechelen (België) geweest. Maylo liep daar voor de 3e keer in de veteranenklasse. Ook vandaag werd hij 1e in zijn klasse met een Uitmuntend. En hiermee heeft hij zijn derde punt verdiend voor Belgisch Veteraankampioen. Ook werd hij Beste Veteraan van het ras en mocht hij de erering in. Hier heeft hij verder niks gehaald maar wat ben ik weer trots op Maylo!

24-07-2016

Vandaag naar de show in Liège/Luik (België) geweest. Maylo liep daar voor de 2e keer in de veteranenklasse. Ook vandaag krijg hij de 1e plaatsing in zijn klasse met een uitmuntend. Ook toen moest hij tegen de nummer 1 bij de teven lopen en wederom werd hij weer beste veteraan van het ras!! Hiermee heeft hij zijn tweede punt verdiend voor het Belgisch Veteranenkampioenschap. Ook deze keer moest Maylo de erering in. In de voorkeurring deed Maylo super goed zijn best en ook het binnenkomen in de erering deed hij super goed. Ook bleef hij super goed staan toen de keurmeester nog een keer langs alle honden liep. Groot was mijn verbazing toen Maylo geselecteerd werd bij de beste 3 veteranen. Toen moesten we weer een rechte lijn lopen. Nadat de keurmeester de honden had zien lopen ging ze plaatsen. En Maylo mocht weer naar de 2e plaats!! Wat ben ik trots op Maylo!!

 

17-07-2016

Vandaag naar de show in Lokeren (België) geweest. Maylo liep daar voor het eerst in de veteranenklasse. In zijn klasse kreeg hij de plaatsing 1e met een uitmuntend. Vervolgens moest hij tegen de nummer 1 bij de teven lopen om te bepalen wie de beste veteraan van het ras zou worden. Dit werd Maylo! Met het winnen van z'n klasse heeft Maylo zijn eerste punt verdiend voor het Belgisch Veteranenkampioenschap. Ook heeft hij zijn eerste titel te pakken: Lokerse Veteranen Winner! Omdat Maylo beste veteraan van het ras was geworden moest hij ook de erering in. Hier werd hij geselecteerd bij de beste 4 veteranen. Na het lopen van een rechte lijn en een rondje ging de keurmeester de honden plaatsen. Maylo mocht uiteindelijk naar de 2e plaats!! Zo trots op hem!!!

 03-07-2016

Lizzy is vandaag mee geweest met Renate (fokker) naar de Spezialrassehundausstellung in Wiefelstede in Duitsland. Ze werd daar geshowd door Nadine ter Bork en werd 1e in de jeugdklasse met een Uitmuntend. Vervolgens werd ze ook nog Beste Jeugdhond! Dit zijn Lizzy's eerste puntjes voor het VDH jeugdkampioenschap en CASD jeugdkampioenschap! Renate en Nadine heel erg bedankt!

 

05-05-2016

Vandaag meegedaan aan de Joe Kat Show met Lizzy en Maylo. Maylo werd 1e in de open klasse met een Uitmuntend. Lizzy liep voor de laatste keer in de puppy klasse en werd Beste Puppy van het ras. In de erering werd Lizzy geselecteerd bij de laatste 6 puppy's! Bedankt Corrie v/d Warf voor de foto's!

 

08-03-2016

Update Lizzy's pagina!

 

23-01-2016

Vandaag een nieuwe groepsfoto gemaakt!

 

 

26-09-2015

Vandaag met Maylo meegedaan aan de show in Maastricht waar hij 2e werd in de open klasse met een uitmuntend. Knap ventje! Bedankt Jill Foreman voor de foto's!

 

30-08-2015

Vandaag weer de jaarlijkse gezellige ASA dag gehad. Op deze dag kan je je hond laten keuren en zijn er verschillende demo's. Ik heb met Maylo meegedaan aan de keuring en we werden toen geselecteerd voor Beste Showteam. In de eindkeuring werden we geselecteerd bij de laatste 3 en toen moesten we van hond wisselen. Dit was erg leuk om te doen. Toen we onze honden weer terug hadden ging de keurmeester plaatsen. Maylo en ik mochten naar de 1e plaats!!

19-08-2015

Finally updated the website!/Eindelijk de website vernieuwd!